La MOSELLI, pasiunea pentru designul interior se întâlnește cu funcționalitatea pentru a transforma orice locuință într-un cămin plin de viață și stil. Situat pe strada Pipera 134, Ilfov, oferim o gamă completă de elemente de design, disponibile atât în magazinul nostru fizic, cât și online. De la ferestre și uși elegante, până la ceramică sofisticată și obiecte sanitare de cea mai bună calitate, la noi găsești tot ce ai nevoie pentru a-ți îmbrăca spațiul în eleganță și confort.

Viziunea MOSELLI este aceea de a deveni un lider național în industria amenajărilor interioare, furnizând o gamă variată de produse și servicii esențiale pentru amenajarea spațiilor. Ne bazăm pe parteneriate cu branduri de renume, cunoscute pentru calitatea și inovația lor, pentru a echilibra perfect designul, calitatea și prețul.

Specialiștii noștri sunt dedicați să te ajute să-ți realizezi viziunea, oferind servicii complete de consiliere, măsurători precise, design și randări 3D. Ne mândrim cu capacitatea noastră de a lega proprietarii de cele mai bune resurse și piese de mobilier, facilitând un proces de renovare și proiectare fără stres, de la concept la finalizare.

Colecția noastră cuprinde o varietate de canapele și mobilier concepute pentru a se potrivi perfect fiecărui stil, bucătării moderne și electrocasnice de ultimă generație, precum și soluții de încălzire precum șeminee care aduc căldură și caracter. Pentru exterior, oferim mobilier rezistent la intemperii, perdele și draperii care adaugă intimitate și stil, tapet, covoare, și corpuri de iluminat care transformă orice încăpere.

Descoperă lumea MOSELLI, unde designul întâlnește funcționalitatea și calitatea pentru a crea spații care inspiră și îmbogățesc viața de zi cu zi.

Fii la curent cu ultimele noutăți și oferte!

Cele mai vândute:

Coș de cumpărături 0

RECENTLY VIEWED 0